Help! Twitter emailadres niet toegankelijk en wachtwoord kwijt?

Delen mag!

 

 


Je zal niet de eerste zijn die niet meer kan inloggen op zijn Twitteraccount. Erg vervelend en frustrerend natuurlijk. Het kan zijn dat je gehackt bent of dat je bent vergeten welk emailadres je aan dat Twitteraccount hebt gekoppeld.
Geen paniek, hulp is onderweg: Slimmer Social vertelt je wat je kunt doen met deze Twittertip!

 

 

Ga naar deze supportpagina van Twitter en vul het formulier zo volledig mogelijk in.

Twitter neemt dan zo snel mogelijk contact met je op om je verder te helpen. En natuurlijk om te verifiëren dat je verzoek legitiem is.

Succes!

Vind je deze bijdrage nuttig? Vergeet het niet te delen met jouw netwerk. Dankjewel!

 

 

 

 • Raull

  me originele wachtwoord vergeten

  • ElmerDenBraber

   Volg de instructies in de blogpost en Twitter zal je helpen om weer op weg te komen

 • Debbie van Grieken

  HELAAS…..

 • Sverre

  Ik weet niet of er mensen hier actief zijn, maar ik ben ook mijn wachtwoord kwijt, maar ik ben wel ingelogd op twitter. Nu wil ik inloggen op mijn smartphone maar dat kan dus niet. Als ik een reset link aanvraag word ik gewoon doorgestuurd naar twitter.com. Kan iemand mij helpen?

 • nee gaat niet . Ik heb cirka 60 twitter accounts en van 1 heb ik geen mailadres en wachtwoord meer ….wordt ene lastig verhaal.

 • ps. het zal de webmaster alhier sieren niet alleen artikelen te plaatsen maar er verder ook op in te gaan .