Wat doet Slimmer Social?

Delen mag!

 

 

De social media mogelijkheden zijn legio, daarom is het belangrijk om een scherpe analyse te maken voordat we vol overgave het avontuur aangaan. Er liggen namelijk vele gevaren op de route.

Al naar gelang de wensen en behoeftes, kan ik strategisch social media advies geven, het helpen opstarten van social media activiteiten, jullie social media kanalen beheren, bloggen,  social media trainingen geven, een interne social media gedragscode opstellen, webcare of een combinatie van alles. Of u nu zaken doet met consumenten, bedrijven of organisaties.

Iedere klantsituatie is anders en daarom maak ik na een kennismakingsgesprek een plan van aanpak op maat. In heldere taal leg ik uit wat we gaan doen, hoe we het gaan doen en waarom.

In ieder plan van aanpak stel ik een aantal Key Performance Indicators voor, KPI’s, oftewel meetbare doelstellingen. Bijvoorbeeld een x aantal Twitter volgers behalen binnen een bepaalde tijd, zoveel blogupdates per week of een bepaald aantal Facebook likes.

Hoe dan ook, mijn strategie heeft altijd als uitgangspunt om Return On Investment (ROI) te realiseren, oftewel, alle inspanningen moeten ook iets opleveren.


Social media is als een hogesnelheidstrein die niet stopt. Eenmaal aan boord kan je niet meer afstappen. Klanten verwachten namelijk dat je bereikbaar blijft op social media als je  hebt aangekondigd dat je actief bent op social media.

Met social media bouw je iets op en is gebaseerd op relatiebeheer. De meeste resultaten ontstaan dan ook op de lange termijn.
Meer weten?
Bellen of e-mailen kan natuurlijk ook!